by David Closes

LTVs_david-closes_01

Jagged glazed stairwells climb the stone walls of this eighteenth century church in Catalonia that architect David Closes has converted into an auditorium.The church is all that remains of a Franciscan convent that spent over 150 years in ruin in the town of Santpedor.

LTVs_david-closes_02

LTVs_david-closes_06LTVs_david-closes_07(1)Auditorium in the Church of Saint Francis' Convent by David Closes

Auditorium in the Church of Saint Francis' Convent by David Closes

dezeen

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: